Deze mensen hebben een hangend toilet waar door ik niet zo goed "voel" wat ik met mijn frees aan het doen ben en daarom begon ik maar in het putje met frezen naar het hoofdriool toe. Maar mijn veer met frees wou er niet verder in dan twee meter dus dan als nog maar via het toilet aan het werk. Toen ik daar zes meter veer in had zitten sloeg deze vast wat ook al geen goed teken is.

Dan blijft er maar één ding over en dat is graven om te ontdekken waarom ik niet verder kom via het putje of vast sla via het toilet. Dus maar weer naar het putje toe gegaan en vanaf daar gaan graven door de stenen (gres) leiding te volgen. Na twee meter vond ik daar onder twee stoeptegels een tweede putje oftewel een kleine septictank. In het tweede compartiment zat de uitgaande leiding waar ik wederom mijn veer met frees in stopte. En dat ging goed tot dat ik er een meter of tien in had zitten want toen sloeg mijn veer ook weer vast.

Mijn gevoel/ervaring gaf aan dat ik in een volgende put was beland en toen ik mijn veren weer uit de leiding trok had ik het idee dat deze maar op een meter of vier verder op zat. Dus weer de schop ter hand genomen en op dat punt gaan graven. Na door het grind en de klei heen gekomen te zijn en een diepte van, ongeveer, vijftig centimeter te hebben bereikt vond ik nog geen put of leiding.

Dus maar weer naar het tweede putje toe en dan maar de leiding opgraven want deze leidt mij uiteindelijk naar de volgende put. Nu zakte deze leiding nog al heel erg hard waar door ik al vlug op vijfenzeventig centimeter diep zat en nog steeds dieper moest. Maar na lang graven kwam ik uiteindelijk een volgende tegel tegen waar onder de derde put zat. Deze stond ook helemaal vol met water en drab en was zo diep dat ik deze niet leeg kon krijgen met mijn waterstofzuiger.

Dus ik heb, jammerlijk genoeg, niet de verstopping weg kunnen krijgen maar wel de oorzaak van de stank gevonden!

Reageren?

Dat kan hier onder.

1000 Resterende tekens