Afgelopen week kwam mijn moeder langs en haar eerste opmerking was: "Is die trap nu nog niet geverfd!" en het bewijs stond voor haar. De trap was inderdaad nog steeds niet geschilderd.

En dat komt door dat ik druk bezig was met een andere rotklus namelijk het verfklaar maken van de deuren op de overloop.

Toen wij de sleutel kregen van dit huis vroegen we hulp met het verbouwen en verven van de binnenkant. Zelf had ik het te druk met .... om een kwast ter hand te nemen dus er zijn een aantal mensen druk in de weer gegaan met kwasten op de deuren. En dat was te zien ook.
Op de ene plek zat het zo dik dat het nog net geen druiper geworden was en naast die vlek zag je originele kleur van de deur er nog door heen schijnen.

Nu was ik vorig jaar al begonnen met de deur van de zolder en daar heb ik uiteindelijk maar de brander op gezet. Het is ook de deur die de meeste kleuren had van de vorige bewoners. Daarna de deur van de douche waar ik echt alle verf van af gehaald heb wat gelukkig wel weer mee viel bij de wc deur. Daarna de deur van de kleine slaapkamer gevolgd door de deur van onze slaapkamer en, als laatste, de deur van Esther's hobbykamer.

Gelukkig ben ik in de schuur aan het afbranden en schuren geweest want als je ziet hoeveel stof er daar nu aan alles hangt. Daar word je niet echt vrolijk van. Maar eens lief naar Esther kijken en misschien gaat zij dan wel daar afstoffen lachen
En straks ga ik dan ze voor de eerste keer schilderen en hoop ik maar dat ik nog een beetje weet hoe dat ook al weer moest.