Na een paar uurtjes ging de wekker om 2 uur 's ochtend af en wij maken ons klaar om opgepikt te kunnen worden door de taxi die wij om even kwart voor drie verwachten. Die was ook keurig op tijd en nadat we Moe en Eef hadden opgepikt vertrokken we naar Schiphol. Daar is altijd wel wat te doen maar wachten tot 6 uur blijft vervelend.

Mooie berg met regenwolkenVanochtend heb ik de afspraak dat ik met me moeder brood ga halen en ben ik dus op tijd wakker, tien over zes, om om half acht te gaan lopen. Na het ontbijt en dergelijke lopen Esther en ik naar het dorp/stad op zoek naar beleg en om de toerist uit te hangen. Natuurlijk nemen we niet de standaard wegen en komen uiteindelijk uit bij een grote supermarkt. Daar even door heen gestruind om te kijken waarna we gaan kijken in de, toeristische, winkelstraat.

Vanochtend loop ik om zes uur naar de bakker, ik ben toch wakker, en de deuren staan wel open maar er is niemand te zien. Dus maar weer terug naar het huisje en dan maar wachten tot kwart voor zeven want dan zou de wekker af gaan. Ja, het is niet echt gebruikelijk bij ons om een wekker te zetten in de vakantie maar we willen vandaag met een jeepsafari mee gaan. Dat betekent dat we om negen uur worden opgehaald en dan wil je dus alles wel in orde hebben.

Natuurlijk ben ik weer lekker op tijd wakker om brood te gaan halen en er voor te zorgen dat Esther wakker word gemaakt met een bakkie koffie. En dat is maar goed ook want we zijn nog maar net aan klaar met het ontbijt en de afwas als de bus bij het appartement komt om ons op te pikken. Vandaag gaan we namelijk een boottocht om het eiland maken.