Vanochtend werd ik om half zeven wakker waarna ik koffie ging zetten, de was ophangen, en de wasmachine weer aanzetten. Daarna Esther wakker gemaakt en de laatste spullen in de caravan en auto gezet. Om een uur of half negen reden we weg van huis langs de Aldi om een bevroren barbecue pakket op te pikken die we ’s avonds dan zouden verorberen.

De unieke brug in Radošov

Vanochtend werd ik om acht uur wakker waarna ik ontdekte dat de camping een stuk groter was dan dat we gisteravond konden zien. Naast de camping loopt ook een beek en een stukje verder op ligt daar een heel bijzondere brug over. Tenminste volgens de beschrijving is dit de enige overdekte brug.

Als we liggen te slapen begint het te regenen en de donder klinkt ook in dit kleine dalletje imposant. Ondanks de regen is het erg warm in bed en uiteindelijk ga ik maar naar buiten. De regen is dan opgehouden maar er is aardig wat gevallen want in een ieder van de glazen die we buiten hadden laten staan zit een goede slok water. Al afkoelend, en bijna klaar wakker, loop ik in de richting van het hek die om twaalf uur ’s nachts word afgesloten.

Een bergwand onderweg naar LiberecVanochtend was ik weer veel te vroeg wakken en heb ik de zon over de berg heen zien komen. Dat is best een mooi gezicht om de zonnestralen langs een bergwand naar beneden te zien zakken. Om een uur of tien gaan we inderdaad onderweg naar Liberec waar we om twee uur aan komen.