Een dorpje wat we onderweg zien.Vanochtend word ik wakker van een hoop herrie wat lijkt op een smid die met zijn hamer op het aambeeld slaat. Omdat er geen bedrijven in de buurt van de camping zijn verbaas ik mij er over dat er om zes uur al zo een herrie is. Als ik naar buien kijk zie ik de buurman pogingen doen om zijn trekhaak vast te krijgen aan de auto. Omdat niet zo makkelijk gaat, waarschijnlijk, gebruikt hij daar een hamer voor.

Uiteindelijk zijn wij eerder vertrokken als hem dus ik begrijp nu nog niet waar om hij dit zo vroeg moest doen of heeft het iets te maken met dat hij uit België kwam?

We rijden richting Nürnberg want Esther weet dat daar een restaurant is waar ze geen obers of serveersters hebben maar het eten via een spiraal vanaf het plafond op je bord komt. De weg is weer saai en er valt ook niets te vertellen als we niet ineens een passagier zouden hebben. Waar hij of zij vandaan kwam dat weten we nog steeds niet maar we hebben gezellig met hem gesproken en we hebben ook het spelletje verstoppertje gespeeld. Het was best gezellig met het lieveheersbeestje.

We komen rond een uur of twee op camping "Zur Mühle" in Zirndorf aan maar dan blijkt de receptie gesloten te zijn tot drie uur. We lopen wat rond over de camping en bedenken vast waar we willen gaan staan en vervelen ons steeds meer. Eindelijk gaat de receptie open en we mogen op het plekje gaan staan wat we hadden bedacht.

Na het neer zetten van de caravan en alle dingen die daar bij horen gaan we op zoek naar het restaurant met de spiralen. Gelukkig hebben we weer internet maar wat we ook proberen het lukt ons niet om het restaurant te vinden daar op. Het dinerWe denken er nog even over om dan maar Neurenberg in te rijden en hopen dat we daar iets vinden wat ons helpt maar daar zien we toch maar van af.

We rijden dus naar de winkels waar we langs gereden waren om wat brood en drinken te halen en eten in het restaurant van de camping waar na we weer terug gaan naar de caravan en besluiten om de laatste nacht door te brengen in Valkenburg. We knabbelen aan de chips en drinken onze wijn op en kruipen daar na weer in bed.

 

1000 Resterende tekens