We worden op ons gemakje wakker want volgens DomDom duurt de reis niet zo lang en dus ontbijten we uitgebreid en doen daarna de afwas. Na alles op het gemakkie te hebben gedaan vertrekken we richting Valkenburg om daar de laatste nacht van de vakantie door te brengen. We hebben het er nog over om anders een camping in Luxemburg op te zoeken maar we blijven toch bij het eerste idee.

De weg is weer saai Straatje in Valkenburgwant het is nu weer kilometers vreten met daarbij wel de nodige stops maar dat haalt niet echt de verveling weg. We komen aan in Valkenburg en we hadden een camping in het dorp uitgezocht maar zelfs met de borden die er staan kunnen we hem niet vinden en na de nodige krachttermen rijden we naar een andere camping die te ver van het dorp ligt om daar lopend heen te gaan.

Dus we rijden met de auto weer naar het centrum toe waar we de auto parkeren en even door Valkenburg heen lopen. We zoeken een restaurant op waar na we weer naar de caravan gaan en de dingen gaan doen die we gewend zijn deze vakantie. Morgen gaan we naar huis toe en ondanks alle regen hebben we toch een fijne vakantie gehad. Wel hebben we bedacht om het anders in te gaan delen want we zijn nog aan het leren op vakantie gaan.

1000 Resterende tekens