Natuurlijk werd ik lekker op tijd wakker vandaag na een goede nachtrust dus ik keek vanaf het terras naar de vissen die opsprongen om half zes. Veel meer valt er op dat moment niet te doen en het was zelfs koud voor mijn gevoel. Na een stukje wandelen en vijf keer over de camping lopen maak ik Esther rond half acht wakker.

Het ontbijt op het balkon van het huisjeNa het ontbijt, met een gekookt eitje want dat is onze dagelijkse vakantietraktaatje, gaan we ons en de borden wassen en rijden rond een uur of tien naar Mariánské Lázne. Dat schijnt een kuuroord te zijn en we gaan eens kijken of er iets leuks te zien is. Nou je kan waarschijnlijk ook wel bedenken dat in een toeristisch plaatsje er voornamelijk mooi uitziende gebouwen, fonteinen, gebouwen met een fontein, houten en beschilderde plafonds zijn die we dus netjes bewonderen en er de nodige foto's van maken.

We lunchen nog even en lopen nog een keer rond maar er is voor ons niet zo veel meer te zien en na nog een bezoekje aan de supermarkt rijden we weer terug naar de camping.

Daar is het gewoon luieren metHet kampvuur brandt. een boek en het typen van deze tekst. Als we uiteindelijk zin krijgen in het avondeten lopen we naar het restaurant van de camping maar die blijkt om zes uur de keuken dicht te doen! Dus maar weer met de auto naar Tepla en nu in het tweede restaurant gaan eten. Dat hadden we dus beter niet kunnen doen en daar gaan we dus ook niet meer eten. Terug op de camping ga ik weer eens proberen om een beetje vuur voor het huisje te maken en als dat zo goed als opgebrand is dan kruipen wij weer in onze slaapzak.

 

1000 Resterende tekens