Kasteel wat we onderweg zagen.Na het ochtendritueel vertrekken we richting Kutná Hora of eigenlijk naar een camping in die buurt. De eerste die we hebben uitgekozen heeft veel huisjes maar ook een fabriek er naast die toch wel de nodige herrie maakt. Daarbij komt dat er ook niets op loopafstand van de camping te doen is dus we rijden weer weg van Malesov en gaan kijken of het beter is op camping Zbysov. Oké, er is op loopafstand een plaatsje maar wij zagen daar geen winkel en de huisjes en camping vonden we niet echt uitnodigend dus maar weer in de auto.

Dus we gaan nu kijken naar Santa Barbara en Transit. Santa Barbara ligt als eerste op onze route maar als we daar rond kijken zijn we blij dat er geen huisjes staan want deze camping straalt luxe uit die wij niet zoeken. Dus dan maar de volgende die volgens Esther heel toeristisch is met zwembad en dergelijke. Ook hier gelukkig geen huisjes want dat zwembad stelde ook niets voor en ook deze camping had een uitstraling die ons beide niet aan staat.

Omdat we toch in Kutná Hora willen gaan rondkijken zoeken we verder op de kaart en de eerste camping die we tegen komen is Semin en daar vlak bij Bunkov en Marin. Als we het terrein van Semin oprijden worden we bang dat we weer verder mogen rijden maar als we navragen dan blijkt er wel een huisje te zijn maar dan voor zes personen en dat is wel duur als ik de lichaamstaal van de campingbeheerster mag geloven. We mogen er gaan kijken onder begeleiding van haar en gaan helemaal naar de achterkant van de camping waar een meertje blijkt te zijn en een huisje. Het huisje kijkt uit op het meertje en we zijn verkocht. Dus na het inschrijven en betalen hebben we nu een Chalet am See. Dat klink duurder in het Duits want in het Nederlands is het gewoon een huisje aan het meer.

We trekken ons blikje bier open, installeren ons met de spullen in het huisje en ik ga nog even zwemmen. Daarna stappen we weer in de auto op zoek naar het avondeten. We vragen aan de campingbeheerster waar we kunnen eten die eerst naar links wijst en vertelt dat er op 1 Km. een restaurant is. Als ik weer naar de auto loop vertelt ze nog even vlug dat op 5 Km. naar rechts we lekker kunnen eten. Dus gaan wij naar rechts!

In Brehy aangekomen gaan we eerst op zoek naar een bankomat die volgens een bewoner niet in dit plaatsje is maar wel in de volgende en daar hebben ze er zelfs drie klinkt het heel jaloers. De bankomat zit in de supermarkt dus we doen ook gelijk boodschappen. Terug in Brehy zoeken we naar het restaurant die we redelijk snel vinden en waar we Afsluitende kampvuur van deze dag.lekker hebben gegeten. Als we terug rijden naar de camping rij ik ineens het bos in waar Esther van schrikt maar we sprokkelen hout voor het kampvuur wat ik deze avond wil maken.

Als we verder rijden vind ik het wel erg lang duren voor dat we op de camping aan komen en als we een plaatsje inrijden die we allebei niet herkennen zetten we de TomTom maar aan. het blijkt dat we een afslag zijn vergeten en rijden nu weer terug en naar de camping toe. Ik ga weer spelen met het vuur en onder het genot van knetterend hout en een wijntje sluiten we deze dag af.

 

1000 Resterende tekens