Voor dat de wekker af ging om vijf uur was ik al wakker en wekte ik Esther met de mededeling dat ik de wekker ging uitzetten. Zij bleef nog even na doezelen terwijl ik de koffie liet door lopen. Na de laatste dingen in de caravan en auto te hebben gezet vertrekken we even over zessen richting Tsjechië voor de laatste vakantie van dit jaar.

Omdat we gisteren toch wel aardig vermoeid waren zijn we redelijk op tijd naar bed gegaan en dat betekent dan ook dat we vroeg wakker waren. Dus om half negen hadden we al ontbeten en ons zelfs al gewassen.

Even voor zessen stond ik vanochtend al buiten de caravan en snurkte Esther lekker door. Het waaide flink maar de lucht was wel blauw en ik zag achter de berg een glimp van de zon. Omdat ik Esther rustig wil laten liggen besluit ik om het bos maar in te gaan wat wel een aardige steile helling was.

Na het ontbijt en het wassen van ons gezicht breken we de luifel van de caravan af en haken de caravan achter de auto. We rapen ook nog de tentstokken en tentharingen op want die hebben we toch nodig als we de luifel weer op willen zetten. Na dat we alles goed hebben gecontroleerd vertrekken we richting Trutnov voor een camping genaamd Peklo. Na een rustige rit, met koffiestop, staan we ineens in Trutnov maar daar vinden we geen camping. Nu hadden we daar al een beetje op gerekend en rijden nu richting Vrchlabi want we weten zeker dat daar een camping is.