Na het ontbijt en het wassen van ons gezicht breken we de luifel van de caravan af en haken de caravan achter de auto. We rapen ook nog de tentstokken en tentharingen op want die hebben we toch nodig als we de luifel weer op willen zetten. Na dat we alles goed hebben gecontroleerd vertrekken we richting Trutnov voor een camping genaamd Peklo. Na een rustige rit, met koffiestop, staan we ineens in Trutnov maar daar vinden we geen camping. Nu hadden we daar al een beetje op gerekend en rijden nu richting Vrchlabi want we weten zeker dat daar een camping is.

Onderweg kijken we nog even op camping Herman, die lijkt op de eerste camping, en Slunecna, waar niets in de buurt was zo als bij de vorige camping, en stranden op camping Euro Air vlak naast Vrchlabi. Op twee tentjes na is het hele veld leeg maar we kijken uit over een meertje, zitten op loopafstand van Vrchlabi en hebben geen zin om verder te zoeken. Dus we bestellen eerst twee bier waarna we overleggen waar we gaan staan. Als we het plekje hebben gevonden zijn de glazen bijna leeg maar als we uiteindelijk staan Uitzicht van af de caravanhebben we wel een mooi uitzicht.

We lopen nog even het stadje in om een paar boodschappen te doen maar zien weinig leuks waarna we maar weer naar de caravan gaan en we zelf eten koken. Na de afwas, die natuurlijk ook gedaan moet worden, genieten we eerst nog van het uitzicht en steken daarna het eerste kampvuur van dit jaar aan. Met, even later, een lekker wijntje bedenken we dat we morgen lekker rond de caravan te blijven hangen en pas de dag daarna iets te gaan doen.

1000 Resterende tekens