Rommelen aan de caravan in de zon!De dag begint nog mooier dan gisteren en we besluiten om niet naar Nepomuk te wandelen want dat zou, voor zover we konden zien, alleen maar door velden gaan en niet via de bossen. In plaats daarvan gaan we naar Plzen wat een grote plaats in de buurt is. Omdat we al geleerd hebben dat we niet al te vroeg moeten gaan doet Esther haar dingetjes net als ik de mijne. Dus de caravan word uitgeveegd, het elektra word weer netjes aangesloten want ik heb ontdekt dat de transformator is door gebrand, de afwas word gedaan en er word een boodschappenlijstje gemaakt.

Al met al niet veel bijzonders maar je moet toch wat doen. Uiteindelijk vertrekken we dan naar Plzen maar als we door de stad lopen komt de stad doods op mij over. Net als of de mensen geen plezier mogen hebben en alleen maar gehaast mogen zijn. Dus we drinken een bak koffie en lopen nog even door de stad maar als ik aangeef dat ik liever vertrek gaat Esther graag met me mee.Op de terug weg nog even gewinkeld en boodschappen gedaan maar deze dag is wat mij betreft verloren omdat het niet leuk was. We slepen ons door de rest van de dag en bedenken wat we gaan doen. Eerst is het idee om vast Duitsland in te rijden maar dat passen we aan naar nog één camping in Tsjechië en dan Karlovy Vary nog een keer te bekijken. Dit ook omdat de vorige keer het nat en druilerig was toen we daar door heen liepen.

Nadat we dat hebben besloten beginnen we aan het avondmaal want we hebben nog een weggooi barbecue mee genomen en daar vlees voor mee genomen uit de supermarkt waar we vandaag waren. Deze supermarkt heet Albert maar heeft verrassend genoeg ook euroknallers die ik herken van een winkel in Nederland. Esther steekt de barbeknoei aan en dat werkt zo geweldig goed dat we na 1 uur maar weer naar de keuken gaan om het resterende vlees in een koekenpan te gooien en het eindelijk gaar te kunnen opeten.

Zo krijgen we dan alsnog het voedsel binnen wat we voor deze dag nog miste en vullen de lege plekken op met koffie, wijn, bier en chips voor dat we besluiten om te gaan slapen.

1000 Resterende tekens