Omdat we gisteren toch wel aardig vermoeid waren zijn we redelijk op tijd naar bed gegaan en dat betekent dan ook dat we vroeg wakker waren. Dus om half negen hadden we al ontbeten en ons zelfs al gewassen.

Omdat we geen voortent hadden neer gezet en we de afwas, twee kopjes, messen en borden, op de volgende camping zouden doen reden we om even half tien weg voor die rit van 95 kilometer maar dat kan natuurlijk een beetje uitlopen. We zouden om even elf uur op de plek van bestemming aankomen maar dat liep toch iets anders.

De eerste camping die we aandeden was heel winderig en er was geen dorpje in de buurt te vinden. Wel een mooi meer maar daar is het nu toch te koud voor en daarbij zijn wij niet van die zwemmers. Dus ik heb even stoer laten zien dat ik ook met een caravan achteruit kan rijden en even later waren we op weg naar de tweede camping. Nu reden we vlak voor dat we op de plaats van bestemming waren langs een paar caravans in een open veld maar daar was helemaal niets anders te zien dus we dachten dat we die niet moesten hebben.

Helemaal boven aan de berg gekomen blijkt daar geen camping te zijn en was toch dat veld met caravans de camping. ook deze werd door ons samen afgekeurd en we gingen verder naar de volgende. Om een lang verhaal een stuk in te korten hebben we nog vier campings af gekeurd voor dat we op deze camping kwamen waar niemand ons verstaat en wij hun dus ook niet.

De wc's zijn 500 meter van de caravan af te vinden net als de keuken maar die zit wel een andere kant op. Er is hier ook een meertje en een dorpje in de buurt waar ik morgen brood zou kunnen gaan halen voor het ontbijt. Is wel een half uurtje heen lopen maar dat mag de pret niet drukken. Heb het wel eens gekker mee gemaakt.

Dus eigenlijk is hier niets wat voor luxe voor ons verzorgt en dat is iets wat we juist leuk vinden. Nou, de wc's zouden wel wat dichterbij mogen zijn. Maar het bier is hier ook lekker en niet duur en het eten Zandsteenbergin dit restaurant smaakt redelijk. Geen idee wat we nu precies hebben gegeten maar met drie bier erbij waren we 202 kronen kwijt wat ongeveer 8 euro is. En gisteren betaalde we daar dus vijf keer zoveel voor.

Morgen willen we kijken of we als nog bij de zandsteenrotsen en het museum terecht kunnen komen en wat we de dag daarna doen dat zien we dan wel weer.

 

1000 Resterende tekens