Even over zessen vertrekken we naar Tsjechië toe. We hebben afgesproken met elkaar om te proberen Ceský Krumlov te halen wat wonderwel lijkt te lukken. In deze auto is het best wel lekker om harder dan 90 Km per uur te rijden dus de eerste stop is dan ook in Duitsland in plaats van nog in Nederland. En dat zelfs met een omleiding bij Utrecht. Het is een beetje mistig maar dat is ook wel lekker want een brandende zon op een auto is ook niet alles tijdens een reis.

Als we net onder Frankfurt zijn komen we in een file terecht en dat hebben we vol gehouden tot voorbij Regensburg en dat koste ons twee uur extra reistijd. En daar werden we beiden niet vrolijker van! Vlak voor dat we de snelweg afgaan willen we nog even tanken wat blijkbaar iedereen die in de files had gestaan ook wou doen want er was nu een file bij het pompstation. Daar hebben we ook gelijk een vignet gekocht zodat we rustig kunnen rond rijden in Tsjechië.

Om zes uur rijden we Tsjechië binnen en gaan we op zoek naar een camping. De eerste had geen huisjes net als de volgende vier maar de zesde had deze gelukkig wel. Gelukkig want het was ondertussen al half negen geworden. Eigenlijk is het meer een bungalowpark dan een camping want we hebben nu in ons huisje ook een douche, wc en een tweepersoons bed.

Roze bungalow.Behalve dat is er ook een ontbijt bij de prijs inbegrepen en we besluiten de volgende ochtend, nu dus, om hier nog maar een paar nachten extra te blijven staan. Het is niet echt meer in Ceský Krumlov maar in Ceské Budejovice maar we gaan zo dadelijk wel in de eerst genoemde plaats kijken. Wat de rest van de dag brengt weten we nog niet maar dat vinden wij juist leuk in een vakantie.

 

1000 Resterende tekens