TomtomOmdat het zo heel erg warm was stelde ik donderdag aan Esther voor om vrijdagavond al te gaan rijden zo dat we minder last van de warmte zouden hebben. Zij vond het, net als ik, wel een spannend en leuk idee dus vrijdagmiddag vlug de laatste spullen in de auto en we vertrokken dit keer om 17 uur 34. Dat is wel heel iets anders dan om 5 uur 's ochtends uit je bed komen.

De fietsenLaten we eerst beginnen met een foto waar op twee fietsen staan want gisterenavond hebben we ook nog even gefietst. Niet zo heel ver maar het is wel voor het eerst dat ik op een weg rijd die niet onder de Nederlandse wetgeving valt.

Gisterenavond was om even tien uur echt mijn batterij leeg en Esther offerde zich op en ging samen met mij naar bed.

Heiig meerVannacht werd ik wakker omdat ik iets op de tent hoorde tikken en ik draaide me weer om met het lekkere idee dat deze waterdicht is. In ieder geval wel voor Nederlandse regen. En nog een paar keer hoorde ik de regen kletteren op de tent tot even voor zessen want toen ben ik er uit gegaan om het verslag van gisteren voor jullie op internet te zetten.

Toen ik daar mee bezig was ontdekte ik ook dat de kleine foto's niet werden getoond in het verhaaltje en heb dat ook maar verbeterd.

LunchenGisteren had ik geen zin meer om een verhaaltje te typen dus doe ik dat vandaag. Want gisterenochtend hebben we de wagen weer ingeruimd en dicht geklapt voor een rit van één uur en vijfenveertig minuten. De bedoeling was om een camping op te zoeken langs een stuwmeer. Want waar maak je een groot kind als ik blijer mee dan met water en modder om te spelen? Dus toen we om half elf vertrokken wisten we ook wel dat die tijd niet voor ons haalbaar zou zijn want we rijden toch wel langzamer dan dat Tomtom berekent en dat apparaat houdt ook geen rekening met lunch/plas pauze's.