Heiig meerVannacht werd ik wakker omdat ik iets op de tent hoorde tikken en ik draaide me weer om met het lekkere idee dat deze waterdicht is. In ieder geval wel voor Nederlandse regen. En nog een paar keer hoorde ik de regen kletteren op de tent tot even voor zessen want toen ben ik er uit gegaan om het verslag van gisteren voor jullie op internet te zetten.

Toen ik daar mee bezig was ontdekte ik ook dat de kleine foto's niet werden getoond in het verhaaltje en heb dat ook maar verbeterd.

Al met al was ik dus een uur bezig maar nog was Esther haar bed niet uit. Nu is dat niet zo erg maar er was dus ook nog geen koffie en dat is wel erg. Dus ik heb haar vriendelijk doch zeer dringend verzocht om uit bed te komen waarna we het ontbijt hebben geregeld en ook hebben opgegeten.

Tijdens het ontbijt al afgesproken om vandaag toch maar niet te gaan fietsen maar op zoek zouden gaan naar een koelkast. Dus gezocht naar een kampeerwinkel die inderdaad wel twee tenten had maar geen waterzak of koelkast. Er tegen over was een Tesco Extra (Zo een Tesco verkoopt alles wat er te koop is) maar ook daar konden we geen elektrische koelbox vinden. Daar weer tegen over was de Baumarkt (denk aan een Gamma maar dan net even meer) en die had wel een koelkast voor ons. We hadden al onze dagelijkse boodschappen gedaan dus weer terug naar de camping. 

WaterleliesDaar bij het restaurant geluncht waarna ik een nieuwe fietscomputer heb geplaatst op mijn fiets. De vorige was kapot gegaan en ik vind het best leuk om te zien dat ik 30 km/u rij terwijl ik niet eens trap. Vertel lekker niet hoe hard ik ging tegen de berg op. Toen dat klaar was zijn we weer samen naar het centrum van Plzen gefietst op zoek naar een wegenkaart voor fietsers. Deze redelijk snel gevonden en voor de rest door het centrum heen geslenterd.

Terug op de camping eerst bier gehaald om te drinken bij de tent terwijl ik mijn boek aan het lezen was maar na een poosje zijn we maar gaan eten in het restaurant. Had namelijk geen zin om te koken. En nu ben ik weer klaar met het verslag voor de derde dag van deze vakantie.

1000 Resterende tekens