De klimopschuttingToen ik door dit huis liep zag ik allerlei mogelijkheden er in zoals geen auto's die voor de deur mogen komen waardaar er dus rustig kinderen op de stoep kunnen spelen. Ook de achtertuin was groot en ik zag voor mij een klein gedeelte betegeld en de rest gras zodat daarop lekker geravot kon worden. Nou waren onze kinderen er al te groot voor maar misschien dan toch voor onze kleinkinderen. Nou er ligt nu nog steeds een grasveldje maar er komen bijna geen kinderen om er op te spelen.

Nee, die gaan naar zolder want daar staat een spelcomputer. Ook goed als ze het maar naar hun zin hebben.

Behalve dat grasveldje is er dus ook maar een klein gedeelte betegeld en eigenlijk hebben we ondertussen wel een beetje meer ruimte nodig. Dus we hadden een heel plan bedacht met wat we allemaal wel niet wilden gaan doen en daar zijn we na een lange tijd er echt over nadenken weer van terug gekomen en we gaan het nus stapsgewijs doen. En wat mij erg stoorde was de klimopheg en die hebben we dus weg laten halen en er een schutting voor terug laten plaatsen.

Maar de schutting vonden we allebij toch wel erg kaal en ik bedacht dat we natuurlijk ook een paar planken aan de schutting konden maken waarop weer iets neer gezet zou kunnen worden. Esther vond het ook een leuk idee en nu ziet de schutting er dus zo uit.

Behalve allerlei prullarie en planten kan je er natuurlijk ook lampjes opzetten en dan ook nog een doek met het uitzicht wat we leuk vinden en zo hebben we het eerste gedeelte van de tuin naar onze zin aangepast. Nu het terras groter maken.

1000 Resterende tekens