Zondagochtend was ik om een uur of vijf al wakker maar heb het in bed uitgehouden tot kwart voor zes. Toen was ik het echt zat, dat rond draaien en ben ik naar beneden gegaan om daar te gaan zitten wachten tot het even zeven uur was. Op dat tijdstip mocht ik pas Esther wakker maken. En toen ik het deed was ze toch wel verrast dat ik echt zo lang had gewacht.

De vouwwagen achter de autoZaterdagavond hadden we samen al de vouwwagen gevuld met onze spullen en de fietsen er op neer gezet. Dus we hoefden alleen nog maar het eten voor deze dag uit de koelkast te pakken en we konden vertrekken. Natuurlijk moest Esther toch nog eerst even haar tanden poetsen dus in plaats van even over zeven te vertrekken werd het na achten voor dat we gingen rijden.

Afgelopen dinsdagochtend hebben we op ons gemakkie ontbeten en de vouwwagen ingepakt en dicht geklapt. Dus even voor tien uur rijden we weer over de snelweg in de richting van Bydgoszcz en de bedoeling is om het nog te halen ook. We hebben de TomTom vriendelijk verzocht om weer aan te geven hoe we moeten rijden en daar was hij toe bereid. Dit wilden we graag want hij weet ook, soms, een camping voor ons te vinden.

Afgelopen donderdag hadden we bedacht om lekker niets te doen maar wel dat ik mijn vakantieverslag zou gaan maken. Nou dat duurde dus maar vier uur want we hebben hier in Polen nog geen WiFi gevonden zodat ik alles gelijk online kan doen. Dus eerst het hele verhaal typen, foto's verkleinen en invoegen, alle bestanden naar mijn telefoon kopiëren en dan één voor één alles op de website plaatsen. Dat duurt lang en is heel saai.

Vanochtend was ik laat wakker want het was al over zessen! Omdat de rest van de camping nog in diepe slaap was ben ik maar gaan douchen want er was nu geen wachtrij. Daarna gaan zitten lezen en wachten tot dat Esther wakker werd wat al even voor zevenen was. Eerst koffie gezet waarna Esther ging douchen en pas toen ze daar mee klaar was hebben we ontbijt klaar gemaakt. En om een uur of negen vertrekken we dan naar Oświęcim wat de Poolse naam is voor wat wij kennen als Auswitzch.