Onze autoIn de nacht van woensdag op donderdag word ik wakker en hoor ik regen tikken op de tent en word een beetje bang dat we weer een natte tent moeten inpakken. Maar als ik 's ochtends uit de tent kom blijkt deze nog helemaal droog te zijn. Na het ontbijten ruimen we de tent op en om even negen uur gaan we onderweg naar Holten want Esther haar moeder is daar in een huisje vakantie aan het vieren met haar broer en zus met hun aanhang. Zij weet nog niet dat we komen en we hopen dat ze het een aangename verrassing vind.

Al vlug zitten we op de snelweg waar zoals gebruikelijk weinig te doen is behalve kijken naar het gras, het stijgen van de weg of een stadje in een dal. Het word zelfs dreigend donker als we bijna bij de grens zijn maar als we daar over heen zijn begint de zon zijn best te doen. Rond een uurtje of vijf komen we op de camping aan waar we de wagen neer zetten en uitklappen. Hierna eerst even boodschappen doen en dan wandelen naar het park waar een eekhoorn keurig poseert voor Esther.

In het restaurant nemen we eerst een biertje en eten we wat waarna we het huisje opzoeken en daar gezellig een bakkie doen waarna we weer terug lopen naar de tent. Wel hebben we nu voor het eerst deze vakantie een lange broek aan en zelfs jasjes om warm te blijven. Als we bij de tent aankomen is het weer lezen tot het tijd is om naar bed te gaan.


Als ik wakker word is het niet zo koud in de tent maar daar buiten is het wel een stuk frisser. Maar we zouden hier twee dagen blijven staan dus ik doe stoer weer mijn korte broek aan en ga stil zitten lezen maar nu wel in de tent. Als Esther wakker word valt het haar ook op dat het koud is en zij stelt tijdens het ontbijt voor om nu vast naar huis te gaan wat ik geen goed idee vind want we zouden hier twee nachten blijven.

Maar na een uurtje is het nog niet veel warmer geworden en ik maak mijzelf uit voor gek dat ik ga kou leiden terwijl er anderhalf uur verderop een warm huis is. Dat zeg ik dus ook tegen Esther en zo rijden we rond een uur of half elf de camping af met de vouwwagen achter ons aan. We gaan eerst naar Ommen om bij een dealer te kijken of een nieuwe vouwwagen iets is voor ons waarna we in Ommen lunchen.

Hierna zoeken we de camping op waar mijn moeder is en drinken we met ze vieren een bakkie thee waarna wij naar huis rijden.

1000 Resterende tekens