De regen op het gras.Terwijl de regen op het tentdak tikt zit ik een verhaaltje te maken van wat we deze dag nu eigenlijk hebben gedaan. Nou ik was op tijd wakker om naar de bakker te gaan, die om zes uur al open is, en kon gelijk door naar de supermarkt die al om zeven uur open gaat. De supermarkt was nodig want we hadden iets gekocht waarvan we dachten dat het koffie was maar geen idee wat voor slootwater we gisterenavond dronken. Als Esther wakker is gaan we het ontbijt regelen en maken ook gelijk brood klaar voor de lunch. Hierna staan we naast elkaar onze tanden te poetsen maar terwijl zij haar haar borstelt scheer ik mijn kin.

Uiteindelijk rijden we rond een uur of tien naar het centrum van Maribor om te kijken of dat leuk is. We raken onze auto in een straatje kwijt en lopen naar het centrum toe wat we al vlug gevonden hebben. We zien iets wat lijkt op een kapelletje en even verderop zitten ze in een venster te wijzen waar we heen moeten. We lopen over een plein maar het kan mij niet echt boeien. Geen idee waarom maar ik heb het niet naar me zin. We lopen over een brug en gaan naar de oever van de Drava en kijken weer naar de brug.

We slenteren verder langs de rivier en gaan langzaam maar zeker weer terug naar de auto. In de supermarkt halen we eten voor deze avond en op de camping aangekomen eten we alsnog de klaar gemaakte lunch op. De rest van de middag vullen we met lezen, afwassen, opruimen, bier drinken en kijken naar de dreigende wolken. Pas rond half zes begint het te regenen en zijn we net bezig met het eten te koken. Hierna volgt natuurlijk het afwassen, koffie zetten en geduldig afwachten wanneer de regen stopt. De bedoeling is dat we morgenochtend Beieren proberen te bereiken.

1000 Resterende tekens