Geen tent maar wel slaapzakken in de auto.Vorig jaar kwamen we door corona in een land waar we nog niet eens aan hadden gedacht om daar naar toe te gaan maar dat is zo goed bevallen dat ik al het hele jaar bezig ben met alles in orde te maken voor dit jaar. Misschien is dat eigenlijk niet zo goed want we, eigenlijk ik, hebben al een route met campings bedacht terwijl we normaal gesproken onszelf in het diepe storten zoals in 2012 toen we alleen met een paar slaapzakken in de auto naar Tsjechië toe gingen.

Wat ook wel grappig is is de taalverwarring zoals we één van de eerste keren mee maakten toen we voor het eerst niet in een supermarkt maar bij een slager vleeswaren gingen halen. Leuk al die teksten maar we snapten er niks van en ten einde raad vroeg Esther aarzelend om salami waarna de verkoopster naar alle vleeswaren wees. Later kwamen we erachter dat salem het woord is voor vleeswaren. Of dat je om 6 uur 's ochtends 40 minuten gaat wandelen om brood te halen terwijl er op 5 minuten de andere kant op ook een winkel zit.

Nee, dit jaar gaan we naar een camping in Duitsland of Frankrijk net boven de Zwitserse grens waarna we de volgende dat hopen om een camping te vinden in de buurt van Genua. Onze route ziet er in een grove lijn zo uit. Maar het kan natuurlijk ook zo bevallen in Genua dat we gewoon niet verder komen. Maar als ik deze foto's zie, waar we ook in de buurt komen volgens het campinglijstje, dan denk ik dat we wel verder trekken.

Het duurt alleen nog zolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang voor dat het zaterdag is smiley verdrietig

1000 Resterende tekens