Geachte burgemeester en wethouders,

Omdat het mij niet duidelijk is wie verantwoordelijk is voor de wegen verstuur ik deze e-mail aan uw allen.

Het gaat om de verkeersremmende middelen op de Korenbloemweg, Boterbloemweg en Pinksterbloemweg. Deze konden niet aangepast worden naar de 30 Km. p/u drempels, omdat de stadsbussen over deze wegen reden. De route van deze stadsbus is nu veranderd en rijd dus niet meer over deze straten en er is toegezegd dat dit jaar, 2017, de verkeersdrempels zouden worden aangepast.

Nu heb ik geconstateerd dat er dranghekken hebben gestaan bij de verschillende drempels en heb ik ook een beetje zand zien liggen op de plek waar de zwart en witte stenen liggen maar ik heb nog niet kunnen merken dat deze drempels ook het verkeer remmen.

Met mijn auto kan ik over de verkeersremmende drempels langs de Westkanaalweg niet harder dan 50 Km. per uur, is een 60 Km. weg, en over de verkeersdrempel op de Veldbloemweg ter hoogte van het Ericapark zit ik met 40 Km. p/u op een mooie snelheid terwijl dit een 50 Km. p/u weg is.

Over de verkeersdrempel, die op de kruising Korenbloemweg, Haagwinde en Wikkestraat ligt, kan ik met 70 Km. p/u over heen rijden terwijl dit een 30 Km. p/u zone is.

Graag verneem ik van u wat de reden is dat deze verkeersdrempels niet dusdanig zijn aangepast dat ik daar niet harder overheen kan dan met een gangetje van 20 Km. p/u aangezien de andere wegen mij toch ook “verplichten” om 10 Km. p/u langzamer te rijden.

In afwachting van uw antwoord,
Arjan Roosemalen