Iedere dag weer is dat de vraag en met dit warme weer heb ik niet echt zin erin om de hele tijd boven van die warme pannen te hangen. Dus ik had bedacht dat ik wel een maaltijdsalade zou gaan maken maar nu eens geen sla wilden gebruiken. In de winkel zag ik een zak met 2 ons spinazie waarbij ik een paprika, een bakje champions en een bakje spekjes mee nam. Thuis had ik nog wel een teentje knoflook en een uitje.

De bedoeling was om knoflook te fruiten in het spekvet maar het werd iets anders. Thuis aangekomen heb ik de spinazie fijner gesneden, vind ik even lekker dan die grove bladeren, de ui, paprika en champions naar mijn zin gesneden en plakjes van de teentjes knoflook gemaakt. Toen de spekjes met de knoflook in de hapjespan gedaan en deze laten opwarmen tot dat het spekvet begon te spetteren. Gas lager gezet en na enige tijd de champions toegevoegd waarna de ui en paprika. 

Ondertussen had ik macaroni gekookt die ik tegelijkertijd met de spinazie in de hapjespan toevoegde. Hierna nog een beetjes kaas over het geheel, deksel op de pan om de kaas te laten smelten waarna we heerlijk hebben gegeten.

Experiment was geslaagd en heb dit keer wel opgetypt hoe je het moet maken ;-)